VEELGESTELDE VRAGEN

LITTLE PUMPKIN >

DUURZAAMHEID >

LEVERING & BEZORGREGIO >

MIJN BESTELLING >

ACCOUNT >

VERKOOPPUNTEN >

BETALINGEN >

Little Pumpkin

Omdat Little Pumpkin puur natuur is. We maken geen gebruik van bewaarmiddelen en kunstmatige additieven. Door de voeding in te vriezen blijven de mineralen en vitaminen optimaal behouden.

Gekoeld transport to the rescue!

Een gouden tip: plaats Little Pumpkin zo snel mogelijk in de diepvries. Na ontdooiing blijft het nog 48u lekker (in de koelkast, bij max. 7 graden). Diepgevroren kan je het één jaar bewaren.

In 1 box zitten 8 lekkere, gezonde, volwaardige maaltijden voor je mini. Heb je voldoende ruimte in je diepvries? Dan kan je uiteraard ook voor meer dan 1 box gaan. PS, vanaf 3 boxen is de levering gratis.

Ja. Een abonnement op 1 box zijn 8 maaltijden. Wil je meer maaltijden per maand ontvangen, dan kan je ook meer dan 1 abonnement nemen. Aan jou de keuze!

Jazeker! Op de aanbodpagina vind je onze 2 menu’s: volledig vegetarisch of 50/50 vegetarisch & vlees/vis. Voor ieder wat wils!

Verwarm de ontdooide maaltijd in de verpakking met geopend deksel (max. 700W) en roer elke minuut om of haal de ontdooide maaltijd uit de verpakking en verwarm al roerend op een zacht vuurtje. Controleer de temperatuur steeds voor het serveren. 

Al onze maaltijden bevatten geen koemelk(eiwit), lactose en eieren. De Veggie Box is daarbovenop glutenvrij. Een aantal maaltijden van de Mixed Box bevatten gluten, tarwe en selderij. Heb je twijfels over allergenen in een specifieke maaltijd? Contacteer ons gerust.

De porties zijn berekend op gemiddelden van Kind en Gezin. Luister naar de behoeftes van je kind. Soms kan hij of zij twee maaltijden na elkaar eten, soms heeft je kind al genoeg na enkele happen.

Vanaf 12 maanden geven we de voorkeur aan geprakte maaltijden. Maar elk kind is uniek, ook tijdens het groeiproces. Als je kind er nog niet klaar voor is, wacht dan nog even af. Tot die tijd kan je gewoon verdergaan met de voeding voor +6 maanden.

Onze porties zijn afgestemd op de aangewezen gemiddelde hoeveelheden van Kind en Gezin. Als je kindje met onze 250 gram niet genoeg heeft, kan je altijd aanvullen met een stukje fruit of (gezond) dessertje. Een andere optie is 3 potjes verdelen over 2 dagen. De 300 gram kan ook een tijdelijke groeifase zijn en evengoed snel terugzakken.

De aanhouder wint! Smaken ontdekken vergt doorzettingsvermogen én … geduld. Het is heel belangrijk om je kind al vroeg een breed smakenpallet te laten ontdekken.

Je geduld wordt beloond!

Duurzaamheid

Neen. We werken zoveel mogelijk met biologische producten maar onze vis is bijvoorbeeld niet biologisch. Waarom niet? Omdat we enkel kraakverse vis uit onze Noordzee gebruiken die milieuverantwoord wordt gevangen, beter voor ons & de natuur! En deze soort vissen hebben geen biolabel, want biologische vissen worden gekweekt.

De potjes van Little Pumpkin zijn vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen en natuurlijke producten. Zo zijn ze 100% composteerbaar.

Mijn bestelling

Nee zeker niet, maar het biedt wel tal van voordelen. Bovendien wordt je bestelling automatisch maandelijks bezorgd. Heel gemakkelijk en simpel.

Je hebt tijd t.e.m. de 25ste van de maand.

Onze oprechte excuses! Laat het ons weten via het contactformulier. We zetten het zo snel mogelijk recht.

Log je in op je account. Daar vind je de mogelijkheid tot pauzeren of stopzetten van je abonnement. We zien je graag snel terug!

Je kan “de naam” van de box gemakkelijk wijzigen in je account via de knop “Verander de smaak”. Deze vind je terug bij producten.

Je kan je huidig abonnement eenvoudig annuleren in je account. Via de website kan je dan een nieuw abonnement aanmaken.

Levering & bezorgregio

Als je in Vlaanderen of Brussel woont, komen we tot bij jou! We hopen snel onze bezorgregio uit te breiden.

We leveren maandelijks (op maandag en woensdag), overdag of ’s avonds. Jij kiest het tijdstip!

Diepvriestransport to the rescue! De voortdurende controle van de koude keten vanaf ophaling tot de levering bij jullie thuis zorgt ervoor dat de kwaliteit én de veiligheid van al onze maaltijden steeds gegarandeerd blijft.

De leveringskosten bedragen €13,50. Vanaf 5 boxen is de verzending gratis.

Er moet iets fout gegaan zijn! Laat het ons weten via het contactformulier. We zetten het zo snel mogelijk recht.

Aangezien voedselveiligheid en kwaliteit op nummer één staat, is het niet mogelijk om je vriesverse box(en) voor de deur te plaatsen of bij de buren af te leveren. Is er onverwachts niemand aanwezig of heb je op het laatste moment je levermoment of -adres gewijzigd, dan zal de chauffeur ten vroegste de dag erna nogmaals proberen om je bestelling af te leveren.

Op de dag van levering ontvang je een e-mail met een tijdsvenster van 1 uur waarin de bezorger zal langskomen. Controleer je e-mailadres en telefoonnummer dus goed! Zorg ervoor dat je binnen dit tijdsvenster zeker thuis bent zodat de vriesverse maaltijden meteen de diepvries in kunnen.

Betalingen

Je kan betalen met Bancontact, iDeal of Mastercard/Visa.

Verkooppunten

Ja! We werken eraan om Little Pumpkin in heel wat winkelrekken te kunnen aanbieden. Momenteel kan je onze voeding hier per stuk kopen.

Add to cart