Volgende levering: 31/01/2022 en 02/02/2022

VEELGESTELDE VRAGEN

LITTLE PUMPKIN >

DUURZAAMHEID >

LEVERING & BEZORGREGIO >

MIJN BESTELLING >

ACCOUNT >

VERKOOPPUNTEN >

BETALINGEN >

Little Pumpkin

Omdat Little Pumpkin puur natuur is. We maken geen gebruik van bewaarmiddelen en kunstmatige additieven. Door de voeding in te vriezen blijven de mineralen en vitaminen optimaal behouden.

Gekoeld transport to the rescue!

Een gouden tip: plaats Little Pumpkin zo snel mogelijk in de diepvries. Na ontdooiing blijft het nog 48u lekker (in de koelkast, bij max. 7 graden). Diepgevroren kan je het één jaar bewaren.

De porties zijn berekend op gemiddelden van Kind en Gezin. Luister naar de behoeftes van je kind. Soms kan hij of zij twee maaltijden na elkaar eten, soms heeft je kind al genoeg na enkele happen.

Vanaf 11 maanden geven we de voorkeur aan geprakte maaltijden. Maar elk kind is uniek, ook tijdens het groeiproces. Als je kind er nog niet klaar voor is, wacht dan nog even af. Tot die tijd kan je gewoon verdergaan met de voeding voor 6-10 maanden.

Verwarm de ontdooide maaltijd in de verpakking met geopend deksel (max. 700W) en roer elke minuut om of haal de ontdooide maaltijd uit de verpakking en verwarm al roerend op een zacht vuurtje. 
 
Controleer de temperatuur steeds voor het serveren. 
De Favourite Box bevat géén lactose, gluten, noten, vis- en schaaldieren.De Seasonal Box bevat géén lactose. Deze boxen kunnen wél gluten, noten, vis- en schaaldieren bevatten. Check ons aanbod voor de actuele allergeneninformatie.

De aanhouder wint! Smaken ontdekken vergt doorzettingsvermogen én … geduld. Het is heel belangrijk om je kind al vroeg een breed smakenpallet te laten ontdekken.

Je geduld wordt beloond!

Jazeker! Hou onze aanbodpagina in het oog voor het huidige menu.

De klassiekers van onze Favourite Box zijn het hele jaar door beschikbaar.

Daarnaast vind je seizoensgebonden gerechten in onze Seasonal Box. Die wijzigen om de drie maanden. Ontdek hier het huidig aanbod.

Duurzaamheid

We werken heel hard om aan alle eisen tegemoet te komen en dat zo snel mogelijk te bemachtigen!

De potjes van Little Pumpkin zijn vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen en natuurlijke producten. Zo zijn ze 100% composteerbaar.

Mijn bestelling

Nee zeker niet, maar het biedt wel tal van voordelen. Bovendien wordt je bestelling automatisch maandelijks bezorgd. Heel gemakkelijk en simpel.

Je hebt tijd t.e.m. de 25ste van de maand.

Onze oprechte excuses! Laat het ons weten via het contactformulier. We zetten het zo snel mogelijk recht.

Log je in op je account. Daar vind je de mogelijkheid tot pauzeren of stopzetten van je abonnement. We zien je graag snel terug!

Levering & bezorgregio

Als je in Vlaanderen of Brussel woont, komen we tot bij jou! We hopen snel onze bezorgregio uit te breiden.

We leveren eenmaal per maand (op maandag en woensdag), ’s middags of ’s avonds. Jij kiest het tijdstip!

Een levering kost € 4,95. Vanaf drie boxen is je levering gratis.

Er moet iets fout gegaan zijn! Laat het ons weten via het contactformulier. We zetten het zo snel mogelijk recht.

Als je niet thuis bent tijdens onze voorgestelde tijdstippen kan je dat als opmerking ingeven bij je bestelling (bijvoorbeeld leveren bij de buren). Hou er rekening mee dat het diepvriesvers geleverd wordt en dat zo snel mogelijk in de diepvries of koelkast moet.

 

Betalingen

Via Bancontact of Mastercard/Visa.

Verkooppunten

Helaas pindakaas. We hopen vanaf 2021 in de rekken van sommige winkelpunten te liggen.

Add to cart